Bästa IPTV box 2019: de bästa Internet-TV-boxar för streaming TV och filmer, från £15

Letar du efter en smartare TV? Få alla streaming och catch-up TV-tjänster med en Internet-TV Stick eller IPTV Box?

Smart TV är på uppgång-så du kanske tror att fristående strömmande enheter såsom IPTV boxar är på väg ut. Men TV-gränssnitt kan vara besvärligt och långsamt, och tillverkarna slutar vanligtvis att uppdatera de inbyggda apparna och tjänsterna efter några år. En IPTV-box lovar en smart, uppdaterad upplevelse, utan att behöva byta ut hela din Smart-TV.

Det kan ge äldre hårdvara ett nytt liv också, så att du kan njuta av Netflix och iPlayer på en “stum” TV, för att inte tala om apps som Plex och Kodi. Med nya funktioner och aggressiv prissättning, den dedikerade boxen blir ett mer och mer frestande alternativ.

Problemet är att arbeta ut som en att köpa. Vill du ha en enhet som främst är utformad för att fungera med en streamingtjänst, till exempel nu TV – eller bör du välja en mer flexibel enhet som behandlar alla tjänster på samma sätt? Och vad omkring extra lik 4K och HDR video ström eller röstkontroller? Här är vår Köpguide, och vårt val av de bästa IPTV-boxar att köpa just nu.

Hur man väljer den bästa IPTV box

Streamingenheter finns i två grundläggande formulär. Det finns lådor som sitter bredvid din TV och dra sin makt från elnätet, och sedan finns det smalare “stick” enheter som ansluts direkt till en HDMI-kontakt på bak platsen av din TV, och oftast dra sin makt från en USB-uttag. Båda ansluter till Internet via Wi-Fi, även om vissa lådor har en Ethernet-port också. Det är till stor del en fråga om preferens och bekvämlighet om vilket format som passar dig.

Utöver detta bör beslutet komma ner till de appar och tjänster du vill ha. Till exempel Amazon ‘ s Fire Devices kan strömma Netflix, iPlayer, alla 4 och Amazon Prime Video, men inte nu TV eller Google Play Filmer & TV. Dreamfilms enheter, omvänt, kommer att strömma nu TV, Netflix, alla 4, iPlayer och en handfull andra tjänster, men inte Amazon Prime video eller Google Play Filmer & TV. Endast Roku: s strömmande enheter stöder det bredaste utbudet av tjänster, med nu TV, Netflix, Amazon Prime video och Google Play Filmer & TV alla ombord.

Det är självklart att du bör kontrollera att din valda pinne kommer att spela dina favorittjänster innan du köper, om du inte är beredd att titta på några av dem via din befintliga Smart TV Apps eller en annan enhet.