De 5 saker du måste veta om massa Gainers

Innan vi börjar, detta är inte ett försök att sälja tomma löften eller den senaste “SUPER” massa vinner produkt som kommer att lösa alla dina muskler bygga elände.

Om ditt mål är att få muskler och styrka då som en grundläggande regel måste du öka din dagliga kalorier över underhålls nivåer för att ge din kropp med tillräckligt med protein, kolhydrater och fett för att bygga ny muskelvävnad. När du har varit att hålla sig till en komplett kost plan och gradvis öka din dagliga kalorier över tiden men du börjar hitta det svårt att förbereda mer och mer mat varje dag, det kan vara dags att överväga att använda en vikt Gainer protein tillskott.

Väsentligen massa & vikt Gainers som ett bekvämt och kostnadseffektivt sätt att lägga till ytterligare kalorier från protein, kolhydrater och fett när du är seriös om att öka din kroppsvikt och muskel storlek.
Här är de 5 saker du behöver veta om massa Gainers.

Mass Gainers är inte för alla
Det finns ingen magi i ett namn
Förstå vad du får
Välj rätt produkt för dina behov
Är kostnaden värt det

1 Mass Gainers är inte för alla

Mass & Weight Gainers produceras, förpackas och säljs på samma sätt som de flesta andra kosttillskott, men i verkligheten är de helt enkelt ett bekvämt sätt att konsumera mer kalorier.

Därför innan man beslutar om att köpa en vikt Gainer är en förnuftig investering, måste du vara brutalt ärlig med dig själv och se till att det inte finns några uppenbara luckor i din kost och näringsmässiga regim. Kan din sanningsenligt säga att det är omöjligt att förbereda och passa i en annan måltid i kosten, öka din portionsstorlekar eller ersätta i vissa kalori täta mellanmål under hela dagen såsom nötter, frön eller helmjölk? Om svaret är ja, då en viktökning tillägg är sannolikt ett bra alternativ, annars prova att göra några små näringsmässiga förändringar först sedan ompröva om en Gainer protein är för dig.

Du måste vara i ett kalori överskott att sätta på storlek, oavsett om det kommer från hela maten eller en kombination av hela livsmedel och massa Gainer skakar är personlig preferens. Om du befinner dig behöver för att uppfylla extrema dagliga kalori behov och skalan fortfarande inte vika lägga 2-3 portioner av en vikt Gainer skaka per dag kan hjälpa dig att enkelt och effektivt överträffa dessa krav.

2 det inte finns någon magi i ett namn

Snabb viktökning katalysator, GAINinator, Super anabola massa… Oavsett Creative namn, iögonfallande förpackningar eller tillägg påståenden som utarbetats av vissa marknadsföring “geni”, dessa är inget annat än distraktioner från vad som faktiskt ingår i produkten. Nu, vi säger inte alla massa & vikt Gainers är helt enkelt tomma löften, men du behöver vara lite konsument kunniga när du väljer rätt produkt som ger dig de resultat du är ute efter.

Den verkliga “Magic” kommer ner till näringsmässiga nedbrytning av produkten och hur det passar in i din övergripande kost plan och kalori behov. När du funderar på att del med dina surt förvärvade pengar hoppa över frestelsen att köpa produkten med den mest tilltalande förpackning eller namn och gå direkt till produkter näringsmässiga panelen och ingrediensförteckningen. Detta leder oss till nästa punkt…

3 förstå vad du får

Det första steget i att välja en massa Gainer bör vara att överväga hur många kalorier som ingår i en full portion av produkten och nedbrytningen av protein, kolhydrater och fett som utgör dessa kalorier. Helst du vill ha en produkt som innehåller 40g-50g protein per serve består av Vassleisolat, vassleproteinkoncentrat, kasein eller en blandning av alla tre för att hjälpa till med att maximera muskel proteinsyntes och kvävebalans.

Fetter är säkert bra när man ser att stödja ökningar i kroppsvikt, särskilt med tanke på varje 1 gram fett innehåller 9 kalorier de är ett givet tillägg till någon vikt Gainer tillägg. Mängden fett kan variera kraftigt från produkt till produkt och det är viktigt att välja på lämpligt sätt för dina behov och de tider på dagen du planerar att använda produkten. Håll dig till produkter som använder blandningar av essentiella fettsyror (EFA: s), triglycerider med medellång kedja (MCT) och mättade fetter som är viktiga för kroppens hormonproduktion. Öka ditt intag av dessa hälsosamma fetter stöd i att stödja ökad testosteron produktion resulterar i större vinster i styrka och i slutändan mer muskelmassa.

Typiskt de flesta Mass vinnare är fyllda med en hög andel av kolhydrater för att matcha dagliga kalori behov och ge bränsle och energi som stöder utbildning och återhämtning från träning. En konservativ vikt Gainer kommer vanligtvis innehålla en 1:1 förhållandet mellan protein och kolhydrater, men vissa produkter går långt utöver detta driver bortom en 1:5 förhållande, så om en enda serve innehåller 50 gram protein kolhydratinnehållet kan mycket väl vara över 250 gram kolhydrater!