Hur Är SexDockor Gjorda?

Nu när du vet vad en sexdocka är, är nästa fråga du kanske har hur sexdockor görs. Vi har hittat massa fakta om detta på Sexdockan.com.

Det är en ganska enkel process.

Steg 1. En blandning av kemikalier och pulver blandas ihop och hälls sedan i formformen av en docka. Tillverkaren är sannolikt ansvarig för att montera de olika bitarna som bagage, händer, fötter och ansikte på en real doll.

Steg 2. Skelettet på en sex doll är tillverkat för hand. Den är gjord av PVC-rör och stålfogar i de flesta fall, men i vissa fall kan en lättmetall användas. Varje del av skelettet är utformad för att vara flexibel och rörlig. Detta gör att du kan flytta din sexdocka i vilken position du vill.

Steg 3. När den flytande blandningen kyls, avlägsnas formen från den, och sedan börjar tillverkarna nästa process att forma sexdockor för hand.

Steg 4. Sexdukken via sexdukken.dk måste rengöras när den är helt borttagen från formen. Du kan även få en Högblank finish tillverkaren föredrar en blank och slät yta.

Steg 5. Sexdockan inspekteras för att garantera att alla grova kanter har tagits bort och sedan tvättas real doll igen.

Steg 6. Könsorgan kommer att läggas till och eller hålen i anus och vagina kommer att rengöras helt och inspekteras för att garantera att du kommer att njuta av upplevelsen av en real doll.

Vi hitta alla denna fakta via seksinukke!