Ocilion ger stor uppdatering för IPTV grossisttjänst

Ocilion ger sina kunder en stor uppdatering för IPTVS wholesale service (VLD), meddelade den Svenska IPTV tjänsteleverantören. Uppdateringen innehåller en omfattande expansion av de enheter som stöds med den nya app Tv Fellow för första och andra skärmen samt nya set top-boxar. Förutom en IPTV Box kan leverantörer också köpa en fristående lösning med TV Fellow-appen och erbjuda den till sina kunder som en Streamingprodukt. Med VLD kan nätoperatörer erbjuda sin TV-produkt till slutkunder på följande enheter:

Tack vare de två set top-boxarna P470 Hybrid och P480 Hybrid CM kan nätoperatörer också använda IPTV 24 grossisttjänsten i hybridnät (IP/DVB-C). Livesignaler matas via DVB-C, medan interaktiva tjänster mappas via IP. Leverantörer uppnå betydande bandbredd besparingar och har konfiguration och underhåll i handen med hjälp av ett online-verktyg. Ny Design & diverse Branding alternativ utformningen av användargränssnittet har i grunden reviderats och lyser i en ny prakt. Programmets uppgifter om PREMIUM EPG presenteras ännu tydligare. Tack vare den förbättrade sökfunktionen kan favoritprogram hittas ännu snabbare.

På begäran får nätoperatörer ett komplett Varumärkespaket bestående av ytterförpackningar av hög kvalitet, digitalbox, fjärrkontroll, användargränssnitt och appar helt i utformningen av sitt eget varumärke eller TV-produkt. Detta gör det möjligt för leverantörer att skapa en holistisk användarupplevelse och en speciell varumärkeslojalitet till dina kunder.

Hans Damberg, VD för Smart IPTVs : “med denna stora uppdatering kommer våra vld-kunder att få ett stort paket med nya funktioner och möjligheter att expandera sin TV-produkt i ett fall. Detta gör att du kan göra ditt erbjudande ännu mer individuellt och erbjuda Bästa IPTV för dina kunder en allround produktupplevelse-från förpackning till dina egna appar helt i din Design. I nästa steg kommer vi att erbjuda våra nätoperatörer en lösning för att leverera bostadsekonomier.“

IPTV-Viking, Ocilion grundades 2004 i Ried im Innkreis / Österrike och erbjuder individuella IPTV-lösningar för operatörer av xDSL, HFC – och TVIP Box (iptvCarrier). Sedan 2016 har företaget haft en fullständig IPTV grossisttjänst i Tyskland och Österrike som en hyresvariant av den beprövade iptvCarrier-produkten – optimerad för medelstora nätoperatörer. Interna lösningar för sjukhus, hotell, flygplatser, kontorsbyggnader och andra byggprojekt (Nordic IPTV 24) finns också tillgängliga.