Varför köpa likes på Instagram kommer att få dig ingenstans

Köpa likes på Instagram kommer aldrig att få dig någonstans, och nu när inlägg inte längre visas i kronologisk ordning på grund av den senaste algoritmen uppdateringen, många användare med betydande följande har märkt en drastisk minskning av gillar och nya anhängare. Även om detta inte är sant för alla, många användare har tillgripit köpa likes att kompensera.

Alla är sugna på engagemang på Instagram, särskilt varumärken med en tydlig marknadsföringsvision. Det är dock lätt att gå vilse i den ytliga hype av sociala medier och glömma vad som verkligen händer med ditt engagemang.

Tänk på att algoritmen uppdaterades för att säkerställa att dina äkta konsumenter – de som ofta interagerar med ditt konto – skulle se dina inlägg oavsett när de kollade appen.

Att förvärva riktiga, aktiva följare genom övertygande inlägg och äkta engagemang är det enda sättet vi rekommenderar att du får fler gilla-rätter, inte genom att köpa likes-rätter på Instagram. Vissa märken har tillgripit att göra falska eller “brännare” konton att gilla sina egna inlägg, medan andra använder “bot” tjänster för att bygga sina “liknande” räknas.