Viktig sex docka FAQs som varje köpare måste veta

Att köpa sexdocka är det bästa som du kan göra för att förbättra din personliga lycka. Men, om det är första gången du köper en docka, måste du vara medveten om flera faktorer som hjälper dig att köpa rätt passform för dina behov. Några av er kanske är helt nya för världen av sexdockor och kan leta efter information innan de investerar i dem.

Så oavsett hur mycket du vet om de vuxna verklighetstrogna knulldockor, kommer den här guiden att hjälpa dig att förstå allt som är viktigt för en första gången docka köpare. Rulla ned och kom igång.

Q. 1. Vad är en sexdocka?

Svar. En sex docka, känd under flera namn, som Adult Doll, Love Doll etc., är en populär sexleksak som ofta används av både män och kvinnor. Dessa dockor kommer inte att visas som en sexig utseende kvinna, men också som en macho-Looking man. De ger en erotisk twist till regelbunden onani och hjälper dig att känna det verkliga nöjet av samlag.

Fråga 2. finns det några fördelar med att köpa eller använda en vuxen docka?

Svar. Ja självklart, det finns flera fördelar med att köpa erotiska manliga onani leksaker i Michigan. Så, du måste definitivt köpa dem för att uppleva följande fördelar-

l ha sex när som helst, var som helst utan krångel

l hjälper dig med sängen-Breaking orgasm och bättre utlösning kontroll

l hjälper dig att njuta av en no-strings-bifogas relation

l hjälpa dig att hålla dig lycklig

l bekämpar depression, ångest och stress

l inte tjatar på dig och är alltid redo för att älska dig

Q. 3. vad att älska en docka känns?

Svar. Det känns exakt likadant som du känner med en riktig tjej.

Q. 4. kan jag prova olika sex positioner med dockan?

Svar. Du kan prova ‘ N’ antal kön positioner med din docka. Därför, om din partner inte låter dig prova den position du blir galen om, prova det med din docka.

Q. 5. hur länge kommer den vuxna dockan att pågå?

Svar. Dockans hållbarhetstid beror på hur ofta du använder dockan eller hur du behandlar och underhåller henne. Vanligtvis kan dockan pågå i upp till 2 till 10 år. För att säkerställa att hon lever sitt maximala liv, måste du hålla henne ren, förvara henne i rätt förhållanden och aldrig missbruka henne på något sätt.

Q. 6. Vad består dockans interna struktur av?

Svar. För att göra dockan huden känns mjuk som en flickas hud, dockorna är gjorda av TPE eller silikonmaterial. Den interna strukturen är gjord av ett metall skelett, som stöder vikten av dockan och får henne att se ut exakt som en riktig människa.

Q. 7. är en sex docka smart och intelligent?

Ans. Yes. Dockorna utrustade med artificiell intelligens är mycket smarta och intelligenta. De även moan när du linjera dem. Vissa kan även ha falska tungor att fördubbla din njutning medan du försöker få en avsugning från dockan.

F. 8. kan jag skräddarsy min docka innan jag köper den?

Ans. Yes. Många nätbutiker som erbjuder nya känsla onani leksaker i Illinois ge flera alternativ för att anpassa din docka enligt dina behov. Direkt från hudfärg, ögon, hår, blygdläppar färg, vagina-typ eller andra, kan du hitta anpassningar för olika delar av dockan kropp.

Nu när du är utrustad med rätt kunskap om dockorna, får du inte slösa längre tid; Ta helt enkelt med din favorit docka hemma idag!