Bästa VPN för iPhone & iOS

Av alla operativsystem anses för denna VPN-serien, iOS är den överlägset säkraste. Med en sluten krets kod, inbyggd säkerhet, och en enkel brist på skadlig kod volym riktad till det, grundläggande säkerhet är en av de mindre oro för en iOS-användare.

Men det betyder inte att du är ute ur skogen ännu, eftersom din integritet är fortfarande i allvarlig risk. Tusentals appar får i huvudsak fria tyglar för att ständigt skörda dina data. och för alla Apple löften om deras engagemang för privatlivet, de har gjort mycket lite för att stoppa det. Du kan vara ganska säker från Malware, men din iOS-data är lätt byte.

Vad du vill ha för en iOS VPN är ett engagemang för anonymitet och integritet. Bra krypteringar, VPN-kamouflage och spårning stavar är den typ av funktioner du behöver. Medan anständig kryptering och säkerhetsprotokoll är att förvänta sig av alla värdefulla VPNS, funktioner som Surfsharks ”CleanWeb” verkligen hjälpa till att linda upp eventuella lösa ändar. Multi-Hop och andra ”fördubbling upp” VPN-funktioner är också bra sätt att kasta bort alla särskilt ihållande trackers.

Återigen, den mest evigt salvia råd jag kunde ge: inte få en gratis VPN. App Store har gott om luddiga VPN där ute, men en fri man inte ens bära tänka på. Vi skrev en artikel om hur illa en idé det redan är.
Slutsats

NordVPN är chef här. Dess större fokus på anonymitet och integritet över säkerhet (även om det fortfarande är mycket säkert) gör det perfekt för iOS-plattformen. RusVPN är en nära andra, bara svikna av sin nykomling status, trots det billiga priset. ExpressVPN är en fantastisk produkt, men för en iOS känns lite överbord. Med detta sagt, ui är nästan ingen; Så om du har pengar att plaska, kan det fortfarande gunga dig.