PureVPN – Bästa gratis vpn med testversion

PureVPN är en relativ nykomling i VPN-världen, men på den korta tiden har det blivit en av de högst rankade VPN-tjänsteleverantörerna enligt bastavpn.se.

Dess VPN-anslutningar är snabba och pålitliga runt om i världen, med obegränsad tillgång till Netflix och BBC iPlayer. Det är här PureVPN lyser: det unblocks en ögonvattning 19 Netflix bibliotek!

Torrenting är tillåtet på hela servernätverket, med speciella servrar optimerade för P2P-trafik. Och spelare kommer att njuta av de mycket låga ping gånger.

Men Är PureVPN s servernätverk mycket liten (endast 150 servrar), men denna brist kompenseras något av 7.000 IP-adresser tillgängliga. Som PureVPN: s abonnentbas växer, kommer det att behöva investera i sin serverinfrastruktur.

Lyckligtvis lever PureVPN upp till sitt namn: det är mycket privat och säkert. Den icke’ stock förbrukaren spindelväv aktivitet, den har en arbetande VPN döda strömbrytare, och den wont’ läcka din sann läge.

PureVPN apps finns på en mängd olika enheter, inklusive Amazon Fire TV Stick. Och de är alla väldigt lätta att ställa in och använda.

Olyckligt, fördriva tiden all av vår annan topp VPN anbefallningen har 24/7 levande prat stöd, PureVPNs’ stöd är intermittent på bäst.

Ändå har PureVPN mycket att gå för det och vi har varit imponerade det hittills. Men det har en bit kvar innan det på allvar kan utmana de fyra bästa VPN rankas ovanför den.

För en mer djupgående look, läs vår fullständiga PureVPN recension.